#HealthySchool
#Фудчелендж3
#Національні_кухня
Фестиваль європейської кухні.
7-А здійснив віртуальну подорож до Бельгії.
Бельгійські вафлі.
У всьому, що стосується солодощів, бельгійцям можна довіряти на 100%. Своїм шоколадом вони це давно довели. Але є в них ще одні національні ласощі - це бельгійські вафлі. Ніжні золотисті пишні вафлі - дуже популярна у світі страва, яка має безліч варіацій в різних країнах. Найбільш популярними є бельгійські вафлі, які мають хрустку скоринку і ніжну серединку і візерунок з глибоких квадратів. Для їх приготування потрібен недорогий прилад - електровафельниця, в якій тісто запікається за кілька хвилин. Бельгійські вафлі можна подати з фруктами і морозивом, полити солодким сиропом або кремом, а також приготувати солоні вафлі з овочами, м'ясом або яєчнею.
Знадобляться: борошно – 400 г, молоко – 150 мл, вершкове масло – 200 г, сухі дріжджі – 1,5 ч. л., яйця – 2 шт., ванільний цукор – 1 пакетик, цукор – 180 г, сіль – за смаком
|